skip to Main Content

Don’t take our
word for it.


Don’t take our
word for it. 

SOLUNO: geen support, wel experience.

Denk Telecom. En probeer nu eens jong talent aan te spreken. De tech-driven ambities van Soluno, de aanstekelijke ondernemersspirit en schitterende uitzichten op de Maas krijg je eigenlijk pas echt mee als je binnenstapt. Maar ja, jong talent komt pas binnen als het op hun tijdlijn staat. Onze aanpak? Goede online zichtbaarheid, wervende vacatureteksten, slimme vacaturetitels en volledige begeleiding van gesprekken. Resultaat? 6 jonge talenten in 4 maanden. Wij blij, zij blij!
#starters #tech #telecom

Q42: ALL NERDS UNITED.

Okay, we geven het toe. Q42 is een Haagse internetclub waar we echt een zwak voor hebben. Alles voelt gewoon goed in deze happy place voor nerds. Aan ons het vriendelijke verzoek: ‘We willen dat al die .NET-, Kubrenetes- en IOS-devolopers weer bij ons naar binnen lopen. Een opdracht waar wij direct warm voor lopen. We maken nerdy content en zetten deze weg op plekken waar onze doelgroep graag rondhangt. Over het resultaat zijn we meer dan tevreden: 7 hires in 3 maanden. Nog even en we worden zelf nerds ;-).
#talentmapping #werkenbijsite #vacaturemarketing

OORWERK: clicks én bricks.

Ondernemers met fysieke winkels hebben ’t zwaar. Althans, degene zonder toegevoegde waarde. Met Oorwerk gaat het juist heel goed. Niet de grootste, maar wel de beste audicien van Nederland. Dat hebben wij bedacht en naar buiten gebracht. De doelgroep is vooral latent op zoek. Daarom kiezen wij voor goede online zichtbaarheid op vacaturebanken en social media, maar bouwen wij ook continu aan een talentpool.
#audiciens #hunt #scaleup

TECHLEAP: ECHT EEN WERELDOPDRACHT.

Nederlandse start- en scale-ups internationaal op de kaart zetten. Dat is het domein van Techleap. Vanuit een Amsterdams co-work kantoor maken zij de start-up wereld een beetje oranje. De uitdaging: 20 topprofessionals werven in 3 maanden. Gaat ons hart sneller van kloppen. Onze succesmix: een rijke employer love story, content creatie, talent mapping, slimme bannering en inhouse begeleiding. Inmiddels werken er 16 nieuwe toppers met 100% tevredenheid. Inderdaad, 4 minder dan de bedoeling. Maar dat kwam door Corona.
#inhousebegeleiding #employerbranding #bannering

FLINK: our second favorite F-word.

De jongens en meiden van Flink hebben jaren geleden ons hart veroverd. Bijna alle Flinkerts komen uit onze koker. Wij ontzorgen dit Haagse internetbureau als eerste aanspreekpunt voor kandidaten, met het proactief benaderen van talent bij actuele vacatures en door continu te bouwen aan een base met “moeilijk te vinden” kandidaten zodat wij de time-to-hire versnellen als er versterking wordt gezocht.
#eigenrecruiter #vacaturemarketing #search&hunt

NATURE.HOUSE: voor Tech- én Tree-huggers.

Wie de boys van Natuurhuisje.nl ontmoet, wil niet anders dan bijdragen aan dit oerhollandse succesverhaal. De vraag? Vind ervaren PHP Developers die bij onze start-up willen werken. Met een aangescherpte pitch en nieuwe vacatureteksten zijn wij doelgericht kandidaten gaan benaderen bij high-traffic sites en platforms. Wij zetten niet alleen kandidaten aan tafel maar begeleiden ook alle gesprekken op het kantoor in Breda – van eerste kennismaking tot codereviews en onderhandeling. Het resultaat? Na 3 maanden starten er 2 ervaren developers van Coolblue.
#eigenrecruiter #werkenbijpagina #search&hunt

EVENTBRITE: boost the boosters.

Eventbrite is het grootste event technology platform van de wereld. Honderduizenden organisatoren gebruiken Eventbrite om hun ticketverkopen te boosten. Maar wie boost Eventbrite als werkgever? Wij natuurlijk. Niet alleen vacatures in de Benelux, maar ook voor de snelgroeiende SAAS teams in Duitsland, Spanje en Ierland. Wij zetten slimme online marketingacties op poten, helpen bij het promoten van vacatures en wij benaderen heel gericht, proactief kandidaten. 
#scaleup #tech #marketing

VI COMPANY: van Wie? naar Oui!

Samen met VI Company zoeken wij de meest gewilde techies van Nederland: .NET Developers. De vraag is duidelijk. De oplossing? Een 360º-aanpak waarbij wij met slimme online marketing wekelijks sollicitanten binnenkrijgen (!!) maar ook wekelijks kandidaten proactief benaderen vanuit het merk VI Company, in VI-stijl en tone-of-voice. Het resultaat? Soms interviewen wij wel 8 ervaren .NET Developers per maand.
#VIcademy #vacaturemarketing #search&hunt

Back To Top